Doorgaan naar artikel
As seen on influencers.
03 september 2021

Style inspiratie nodig? Onze favoriete influencers helpen je!

Ook wat schoen inspiratie nodig om deze droevige zomer een beetje op te vrolijken? We got you! Samen met onze favoriete influencers geven we je graag een inspiratie boost. Hoe stijl je die gave muiltjes of kleurrijke sandaaltjes eigenlijk het best? Keep on reading…

Sandalen

Sandalen; we krijgen er nooit genoeg van! Ook deze zomer zijn ze weer helemaal hot and happening. Hoe meer bandjes, hoe beter. Vooral sandalen met een hak zien we veel terug in het modebeeld. Logisch, want met een  paar sandalen met hak kom jij meteen goed voor de dag. Je geeft namelijk al jouw outfits een upgrade en je ziet er meteen fancy uit. Super geschikt dus voor naar een feestje, dinertje of date! We love them.

Ook platte sandaaltjes zijn nog steeds helemaal in. Onze stoere, leren plateau sandalen zijn een favoriet bij veel influencers. En dat is natuurlijk niet zomaar. Naast dat de sandaaltjes ideaal zijn voor een dagje weg, maken ze je outfit meteen speels en fashionable. Wat wil je nog meer?

Sandalen

Muiltjes

Muiltjes zijn helemaal terug van weggeweest! Op dit moment zijn het misschien zelfs wel de meest fashionable schoenen die je in je kast kun hebben staan. Muiltjes stijlen, kan soms misschien wat moeilijk zijn. Influencer Anneloes geeft ons een flinke dosis aan inspiratie door haar muiltjes te dragen met een oversized blouse en een paar bijpassende accessoires. Een outfit die voor elke gelegenheid goed is. Hou je van opvallen? Kies dan voor een paar in een zomers kleurtje, zoals fuchsia roze of baby-blauw!

Muiltjes

Slippers

Slippers zijn al lang niet meer schoenen die je alleen op vakantie aan kunt doen. Slippers hebben een comeback gemaakt en zijn tegenwoordig classy én comfortabel! Influencer Biljana combineert onze beige, leren slippers met ruitpatroon met een matching pak. De slippers maken de outfit wat meer casual, waardoor deze ook weer geschikt is voor veel verschillende gelegenheden. De outfit is verder lekker basic. Less is in dit geval zeker more. Met een mooie ring en leuk kleurtje op je nagels ben jij helemaal klaar om goed voor de dag te komen.

Slippers