Doorgaan naar artikel
Schoenen voor op vakantie.
21 juli 2021

Welke schoenen zijn onmisbaar op vakantie?

Je koffer inpakken: sommige mensen ervaren het als heerlijke vakantie voorpret, voor anderen is het een afschuwelijk taakje. Maar om straks met je gezicht in de zon te liggen op het strand met een cocktail in je hand moeten we er toch aan geloven. Om het iets makkelijker voor je te maken hebben wij wat inpaktips voor je op een rijtje gezet als het gaat om welke schoenen onmisbaar zijn op vakantie. Of je nou lekker in Nederland blijft of je reis een verdere bestemming heeft, met deze tips heb je altijd de goede schoenen bij. Dus lees snel verder om een hoop inpakstress te voorkomen! 

Schoenen voor vakantie

Sunny sandals

Sandalen zijn niet voor niets voor velen een onderdeel van de standaard vakantie uitrusting. Je kan er heel de vakantie op vooruit en er zijn eindeloos veel opties. Als je het jezelf extra makkelijk wil maken kies je voor een elegant paar platte sandaaltjes. Deze zijn ideaal voor een dagje strand, maar ook tijdens een chic diner komen ze goed tot hun recht onder een romantische zomerjurk. Wil je toch op fancy gaan? Kies dan voor een mooi paar sandalen met hak. Deze pareltjes zijn op en top zomers en hebben door het hakje al snel een elegante, vrouwelijke uitstraling.

sandalen

Comfy sneakers

Waar je ook op vakantie gaat, een paar sneakers meenemen is altijd een slim idee. Als je van plan bent veel te gaan wandelen of lange hikes te gaan maken tijdens een actieve vakantie is een goed paar comfy sneakers sowieso handig. Maar ook tijdens een rustige strandvakantie moet je je schoeisel niet onderschatten. Tijdens het bezoeken van een grote stad of tijdens een dagje shoppen zul je blij zijn dat je een paar trusty old sneakers hebt ingepakt!

sneakers

Classic slippers

Ten slotte de oude vertrouwde vakantie klassiekers: slippers. Een paar slippers mag natuurlijk niet ontbreken in je koffer. Je kan er de hele dag mee aan het zwembad lopen, maar ook voor het afstruinen van lokale markten is een paar slippertjes ideaal. En ze nemen ook nog eens bijna geen ruimte in in je koffer, winning!

slippers