Doorgaan naar artikel
4x Why we love biker boots.
13 april 2021

Biker boots… We love them! Ondanks dat het misschien een beetje boring is dat we al jaren naar dezelfde soort boots grijpen, scoren we óók dit seizoen weer nieuwe biker boots. We vertellen je waarom deze boots volgens ons nog altijd the way to go zijn.

#1 Biker boots zijn echte essentials

Biker boots koop je in allerlei soorten en maten, maar toch zijn zwarte biker boots of laarsjes in een andere effen kleur het populairst. Zo'n paar laarzen is met recht een essential basic, want je kan er echt alle kanten mee op. Heel handig dus om in huis te hebben naast al je eyecatching schoenen.

#2 De boots zijn all weather proof

Met een paar biker boots kun je het hele jaar door de leukste outfitjes maken. In de winter stijl je ze met een skinny en camel coat en in de zomer draag je ze weer met een leuk jurkje. Natuurlijk mag je wel variëren in het soort biker boots: kies op koudere dagen voor een dichte laars die nét wat hoger komt en scoor voor warmere dagen een paar boots met cut outs.

Biker boots

#3 Er zijn 100+ outfits met biker boots

Heb jij al een paar biker boots in je schoenenkast? Dan hoeven we je écht niet meer te vertellen hoeveel outfits je hiermee kunt creëren. Van stoere en edgy looks tot super vrouwelijke outfits: met een paar biker boots kan je alle kanten op. Hierdoor draag je de laarsjes in allerlei fashion moods.

#4 De laatste trends zie je terug in de boots

De biker boots zijn alweer een paar jaar populair, maar tóch zijn er ieder jaar weer een paar nieuwe trends op het gebied van deze laarsjes. Dit seizoen zijn de verschillende gespen populair. Natuurlijk zie je ook in biker boots trends als animal prints, lakleer en crocoprint voorbij komen.

Ben jij ook zo fan van biker boots?

Shop biker boots
Biker boots