Doorgaan naar artikel
Veterlaarzen.
15 februari 2018

Veterlaarzen | Geef een rough edge aan je girly look!

Een paar goede veterlaarzen zijn voor iedere fashionlover een musthave! We hebben veterlaarzen in alle soorten en maten. Ga je voor sexy overknee laarzen met een stoer randje of Dr. Martens, of veterlaarzen met een uniek printje? Alles is terug te vinden in onze Sacha collectie!

Biker boots

Good shoes take you to good places! Veterlaarzen zijn stoer, comfortabel en rocken iedere outfit! Veterlaarzen worden soms ook wel biker boots genoemd. De benaming ‘biker boots’ komt uit de geschiedenis. Vroeger werden de militaire laarzen voor de linker- en rechtervet gelijk met aan de voorzijde een hoekig uiterlijk. Hierdoor leken de laarzen op kistjes. Omdat biker boots een langere levensduur hebben dan gewone mode schoenen, kunnen ze een vintage look krijgen! Een vintage look is helemaal hot and happening op het moment!

Shop veterlaarzen
veterlaarzen

Embroidery

Trendalert: embroidery prints zijn helemaal hot! Embroidery is een borduurwerk van verschillende figuurtjes en vormpjes. Ook in de de Sacha collectie hebben we stoere veterboots met een uniek embroidery printje. Niet alleen veterlaarzen hebben een embroidery print, ook onze overknees en cowboy laarzen hebben een leuk printje! Dus zoek je nog een trendy, speels en unieke schoen? Neem dan snel een kijkje in onze collectie.

Dr. Martens

Wie wil nou niet een paar stoere Dr. Martens?! De veterlaarzen van Dr. Martens zijn helemaal HOT! Draag je Dr. Martens onder een ripped jeans voor een stoere look of onder een rokje voor een girly touch! Of je nou gaat voor Dr. Martens met een bloemenprintje, met glitters, lakleer of allblack. Deze laarzen zijn voor iedere outfit de perfecte finishing touch!

veterlaarsjes