Doorgaan naar artikel
Western boots mét stalen neuzen.
24 september 2020

Trend gespot binnen de western boots: stalen neuzen

Wie denkt dat schoenen met stalen neuzen alleen bedoelt zijn voor fanatieke wandelaars of echte diehards heeft het mis. Stalen neuzen zijn dé schoenentrend van dit moment. Dit shiny detail wordt het vaakst gespot in combinatie met de western boots. En ook de western boots blijven voorlopig nog helemaal hot. Door de stalen neuzen krijgen je pronkstukken een extra stoer en opvallend uiterlijk. Omdat wij deze trend natuurlijk helemaal omarmen hebben wij de leukste western boots met stalen neuzen vast voor je op een rijtje gezet. Scroll snel verder en shop jouw favoriete items om in te spelen op deze trend in shoeheaven.

Shop western boots
western boots

Hoe combineer je deze variant?

Combineer deze boots met een mooie flared jeans of een wijde pantalon. Waarom? De stalen neuzen worden hierdoor de eye-catcher van je outfit omdat dit deel van de schoenen onder je lange broek uitpiept. Ja girls, hier is definitely over nagedacht. Daarnaast zorgt deze look ervoor dat je ellenlange benen krijgt door de uitlopende pijpen in combinatie met de spitse western neuzen. Do we need to say more?!

Vierkante neuzen

Een opkomende trend in shoeheaven is de vierkante neus. Je moet er van houden, of even aan wennen misschien, maar deze trend ga je nog heel vaak terug zien bij de western boots en andere varianten. Zo komen deze neuzen namelijk ook voor bij enkellaarsjes en naar verwachting straks ook bij heel veel sandalen. Neem een kijkje in onze collectie, want wij van Sacha zijn hiervan op de hoogte en hebben prachtige items voor jou ontworpen. Shop till you drop baby!

cowboylaarzen