Doorgaan naar artikel
Singles Day bij Sacha.
20 oktober 2020

Singles Day bij Sacha

Het is op 11 november weer Singles Day! Op deze uit China overgewaaide feestdag draait het helemaal om jezelf. En natúúrlijk hoort daar ook een cadeautje voor jezelf bij! Omdat wij ieder excuus voor een shopping trip aangrijpen, laten we Singles Day dit jaar niet ongemerkt voorbijgaan. Meer weten over deze feestdag? Wij vertellen je er alles over!

Wanneer is het Singles Day?

Het antwoord op deze vraag is heel easy! Singles Day is namelijk ieder jaar op 11 November. Het is geen toeval dat deze feestdag gevierd wordt op deze datum. De datum, 11-11, heeft namelijk heel veel eenzame eentjes. Wel zo handig, want door deze makkelijke datum zul je Singles Day niet snel vergeten.

Wat is Singles Day?

Dikke kans dat je wel al van Singles Day hebt gehoord, maar dat je niet precies kunt vertellen waar het op deze dag nou allemaal om gaat. Wij leggen het in het kort uit. Singles Day is overgewaaid vanuit China. In dit land is het huge! Het is hét moment om te vieren dat je vrijgezel bent. In Nederland moeten we misschien nog eventjes wennen aan de feestdag, maar ook hier doen happy singles mee aan deze dag.

Waar komt Singles Day vandaan?

De wilde verhalen over het ontstaan van Singles Day lopen nogal uiteen. Van een groep studenten die de dag in het leven riepen om zo aan een vriendin te komen tot een student die op deze dag zij overleden vriendinnetje herdacht. Hoe het precies zit, kunnen we je dus niet vertellen. Wél weten we dat het bij Singles Day nu vooral om shoppen met korting gaat. Love it!

Singles Day korting

Singles Day is eigenlijk de ultieme treat yo self dag. Natuurlijk doet Sacha ook mee aan Singles Day! Houd onze webshop dus goed in te gaten om te ontdekken hoe je met korting voor jezelf shopt. Natuurlijk mag je stiekem ook profiteren van de korting als je niet vrijgezel bent. No worries!

Singles Day korting!