Doorgaan naar artikel
Witte sneakers.
17 mei 2018

Witte sneakers: Dé ultieme summer musthave

Witte sneakers, we kunnen er dit seizoen echt niet meer omheen! Steeds meer bloggers, stijl-iconen, stylisten en fashionistas ruilen hun pumps in voor sneakers en dat is niet gek ook, want witte sneakers zijn HOT en daarnaast ook nog een súper comfortabel. Witte sneakers domineren steeds meer het straatbeeld en worden allang niet meer alleen in de sportschool gedragen. Ook Sacha is fan van de sneakers-trend en heeft daarom, speciaal voor alle fashion addicts, ontelbaar mooie witte schoenen in de collectie opgenomen!

Witte sneakers en bloggers

De witte sneaker trend is omarmd door heel fashionland, daarom mag jij ook absoluut niet achterblijven! Ga je voor trendy dad sneakers, stoere platforms, casual witte gympen of witte sneakers met stoere details? Waar je ook voor kiest, je bent 100% on trend!

Bekijk alle witte sneakers
dames sneakers

Witte platform gympen

Eén van de grootste schoenentrends dit jaar is de witte platform sneaker. De sneaker kenmerkt zich aan de dikke zool en heeft iets weg van Spice Girl schoenen, je weet wel, die héle populaire meidengroep van vroeger! Zij droegen al heel lang dikke platforms en sneakers met dikke zolen. De trend is een tijdje weggeweest, maar is nu weer helemaal terug. Door de stevige, dikke zool heb je extra comfort én ben je meteen ook een stukje langer. Score!

dames sneakers

Witte sneakers combineren

Witte sneakers zijn eigenlijk met alles te combineren. Van een stoere outfit met een mom jeans en band tee tot een cute outfit met een jurkje met bloemenprint. Dat is juist het leuke aan de schoenen, de sneakers zijn súper veelzijdig. Zelfs naar kantoor draag je witte sneakers zonder enig probleem. Onder een pantalon, midi rok of jurk, jouw witte sneakers zijn kantoorproof!

Bekijk alle witte sneakers