Doorgaan naar artikel
Zomerschoenen.
26 juli 2021

Zomerschoenen: Too hot to handle

Summer is in the air! Wanneer de zon eindelijk aan de hemel rijkt en de temperaturen stijgen naar 20+ komen de zomerkriebels naar boven. Alle lange en dikke laarzen gaan de kast in en maken plaats om je collectie aan te vullen met de mooiste zomerschoenen. Van slippers tot witte sneakers en van high heels tot instappers en sandalen, it’s time to celebrate summer!

Sandalen en Espadrilles

Tijdens de zeldzame tropische dagen die ons land kent, maar ook tijdens onze tropische vakanties, kunnen we geen dagen zonder sandalen en slippers. Ze zijn makkelijk, luchtig, comfortabel en geven je de meest ultieme zomerse look. Straf je voeten niet, maar laat ze genieten van de zon. Want ook je voeten zijn despirately in need for some sunshine! Maar ook al is het geen 30 graden, je kunt nog steeds je voeten hullen in de mooiste espadrilles! Ze zijn er in de meest rijke kleuren, prachtige prints of met leuke rustieke details.

Bekijk alle zomerschoenen
zomerschoenen

Boots en Sneakers

Het liefst zouden we onze voeten elke dag hullen in sandalen en slippers. Helaas gooit het weer regelmatig roet in het eten en zijn we niet gezegend met een middellands zee klimaat. De dichte boots en sneakers zijn op deze regenachtige dagen onze redders in nood. Gecombineerd met een jeans, een flowy jurk, flared jeans of een rokje zie je er op en top gestyled uit. Mannen en sneakers zijn in één adem samen te noemen: ze zijn voor elkaar gemaakt! Heerlijk luchtige sneakers zijn de absolute uitvinding voor de man op de zomerse dagen.

Pumps en Wedges

Natuurlijk draag je als die-hard fashion goeroe het hele jaar door je stunning pumps, maar wanneer de temperaturen wat aangenamer worden is een zucht van verlichting op zijn plaats. De panty’s, leggings en pantykousjes worden verbannen naar de achterste hoek van je kast en je kunt je eindelijk weer zonder kans op blauwe voeten veilig buiten voortbewegen. Sandalen met hak geven net dat beetje extra steun en comfort en het staat ook nog eens super fashionable! De zomer is het seizoen van zien en gezien worden op jouw zomerschoen naar keuze!

Shop zomerschoenen
zomerschoenen