• Achteraf betalen
  • Stuur je pakket gratis retour
  • Gratis verzending naar winkels
Country/Language

20% KORTING OP SELECTED ITEMS! | BEKIJK COLLECTIE>

20% KORTING OP SELECTED
ITEMS! | BEKIJK COLLECTIE>

Italiaanse schoenen

Italiaanse schoenen

Italië, het walhalla voor mode, een mekka voor modeliefhebbers. Als je aan Italiaanse schoenen denkt, denk je aan stijl en luxe. Je denkt aan Venetië, met de grachten en gondels. Elegantie, klasse en allure, dat is wat deze schoenen op het lijf geschreven is. Handgemaakte schoenen met perfecte details, verfijnd tot in de puntjes. Stijlvolle mannen en vrouwen kunnen hun geluk niet op met de Italiaanse modellen die we in onze Webshop hebben ondergebracht. Bella Italia!

Klassieke schoenen

De  heren schoenen van Italiaanse bodem staan voor klasse. Ze hebben die typische klassieke uitstraling die doet denken aan de vroegere keizers met hun witte pruiken die hooggehakte schoenen droegen vanwege hun status. Deze nette schoenen hebben vandaag de dag alles te maken met klasse en stijl, maar kunnen door iedereen gedragen worden. Status is verbannen, it’s all about making a statement!

Bekijk alle nette veterschoenen

Italiaanse schoenen

Italiaanse herenschoenen

Aan het Italiaanse leer is kwaliteit af te lezen. Je ziet en voelt de passie waarmee de schoenen gemaakt zijn. De schoenen van Giorgio zijn handgemaakt. Ze ademen allure en topkwaliteit. Ze hebben the total package van de Italiaanse schoen. Voor een iets lager budget zijn er nette herenschoenen verkrijgbaar die niet van Italiaanse bodem afkomen, maar wel gemaakt zijn van het perfecte Italiaanse leer. In de Webshop, shop je makkelijk je makkelijk je schoenen online

Italiaanse damesschoenen

De hooggehakte Italiaanse dames schoenen zijn gemaakt van zacht leer, kenmerkend voor de Italiaanse schoen. De gesloten pumps zijn kenmerkend voor deze Zuid-Europese damesschoen. Vaak voorzien van veters en afgewerkt met brogue accenten. De lage veterschoenen in de mannen en vrouwen variant is gebaseerd op deze chique Italiaanse schoenen.

Italiaanse schoenen