• Achteraf betalen
  • Stuur je pakket gratis retour
  • Gratis verzending naar winkels
Country/Language

20% KORTING OP SELECTED ITEMS! | BEKIJK COLLECTIE>

20% KORTING OP SELECTED
ITEMS! | BEKIJK COLLECTIE>

puntschoenen

Puntschoenen!

De puntschoen, we lijken er geen afscheid van te kunnen nemen. Onze haat-liefde verhouding wordt aangewakkerd wanneer de puntjes hun weg terug vinden in de drukke mode spits. Wanneer het seizoen van de punten is aangebroken, schuiven we onze geliefde comfortabele ronde neuzen met heel veel nieuwe liefde aan de kant. It’s time to show some attitude! Want dat deze mooie schoenen beheersen over een sterke attitude capaciteit, is zeker.

Puntschoenen puntsgewijs

De puntschoen zit in ons modebeeld gegrift zolang als we het ons al kunnen herinneren. Modebewuste mannen lieten in de 13e eeuw de punten van hun schoenen verlengen. Dit stond voor stijl en klasse. In de 20e en 21e eeuw is dat niet anders: de punt straalt een en al stijl en klasse uit. Nette schoenen beschikken over een punt, en sophisticated vrouwen dragenpumps met een spitse neus. Cowboy laarzen, high heels, nette heren schoenen en kittige enkellaarsjes zijn niet compleet zonder spitse punt.

Bekijk alle damesschoenen online

puntschoenen

Pittige puntjes

Weg met de lieve ballerina’s, schattige pumps met ronde neus en lompe boots: het is tijd voor de vrouwelijke power women! Om de zoveel jaar wisselen we onze ronde comfortabele neuzen in voor een streng, doch rechtvaardig paar puntneusjes. Punten zorgen voor een vrouwelijke en stijlvolle look. Draag je pumps met spitse neus onder een cocktail dress voor een chique feestje. Een casual tintje bereik je door de puntjes te dragen onder een skinny-, boyfriend- of  flaired jeans. De puntschoen zorgt er voor dat je je op en top vrouw voelt. Gestyled tot in de puntjes.

Italiaanse schoenen

Ook de mannen kunnen niet onder de puntschoen uit. Een originele, extravagante schoen beschikt vaak over een chique punt. De modebewuste oxford man weet waar hij de perfecte puntjes kan vinden: Sacha heeft een aantal moderne en uitgesproken heren puntschoenen in de collectie. Voor felle kleuren, lak en prints draait Italiaanse schoenen z’n hand niet om. Ook mannen die op zoek zijn naar een meer ingetogen schoen voor onder nette kleding vinden in de puntschoen de ideale schoen. Veelzijdig, stijlvol en met klasse: de puntschoen heeft the best point of view te pakken! Shop deze schoenen online in de webshop! 

puntschoenen