• Achteraf betalen
  • Stuur je pakket gratis retour binnen 100 dagen
  • Snelle levering
Country/Language
bag
Laden...

< SALE > UP T0 -60% OFF ON SELECTED ITEMS | LEES ALLES OVER CLICK & COLLECT EN AANGEPASTE SERVICE 

SALE! UP TO -60% OFF* | LEES OVER CLICK & COLLECT EN AANGEPASTE SERVICE

Aangepaste service

Aangepaste service

We willen op dit moment de best mogelijke service verlenen. Dit zijn enkele van de maatregelen die we nemen.

Winkels

Plaats nu jouw bestelling via een van onze winkels en profiteer van persoonlijk advies.

CLICK & COLLECT
YES! Het is vanaf nu mogelijk om gebruik te maken van Sacha’s Click & Collect service. Plaats jouw bestelling voor 13:00 uur in een van de geselecteerde winkels en haal jouw bestelling dezelfde dag nog op!
Meer informatie > 

DIGITAL STYLING SERVICE
Naast Sacha’s Click & Collect, kun je nu ook gebruik maken van onze Digital Styling Service. Wil je bepaalde schoenen live bekijken, laten passen of heb je net even wat extra advies nodig? Via WhatsApp videobellen geven onze Sacha medewerkers hét advies dat je nodig hebt.
Meer informatie > 

Retourneren

Voor bestellingen in de webshop verlengen we het retourtermijn tot 100 dagen. Heb je nog een aankoop gedaan in de winkel en wil je dit retourneren? Dit is mogelijk zodra de winkels weer open zijn. 

Webshop

Op sacha.nl staan we voor je klaar! We verzenden je bestelling binnen de gestelde levertijd. 

Snelle levering

We leveren jouw bestelling binnen 1-2 werkdagen.

Giftcard

Het is helaas niet mogelijk om jouw giftcard online te verzilveren. Uiteraard mag je jouw giftcard wanneer de winkels weer open zijn verzilveren. We verlengen daarom de uiterlijke inleverdatum wanneer jouw giftcard in de periode t/m 19 januari zou verlopen.

Klantenservice

De klantenservice is van maandag t/m vrijdag telefonisch en via mail bereikbaar van 09:00 t/m 17:00 uur.

Door de tijdelijke sluiting van onze winkels, is het bij de webshop en klantenservice drukker dan normaal. Hierdoor kan het zijn dat je langer op een antwoord moet wachten. We doen ons uiterste best om je zo snel mogelijk te helpen!  

Bezorging: snelle levering

Goed nieuws! We leveren jouw bestelling binnen 1-2 werkdagen. 

Onze bezorger DHL heeft hun procedures bijgesteld om de veiligheid van een ieder te kunnen waarborgen. Kijk op de site van DHL voor de genomen maatregelen betreft het bezorgen. Het kan voorkomen dat een zending naar een huisadres of een retour vanaf een DHL ServicePoint een dag langer onderweg is.

DHL ServicePoint

Heb je gekozen om jouw pakket af te laten leveren bij een DHL ServicePoint, maar is dit ophaalpunt momenteel gesloten? Geen zorgen. Jouw pakket wordt teruggehaald naar ons distributiecentrum waarbij wij hem retour boeken. We raden je aan om een nieuwe bestelling te plaatsen naar jouw thuisadres.

5047 beoordelingen
8.7