• Achteraf betalen
  • Stuur je pakket gratis retour
  • Gratis verzending naar winkels
Country/Language

20% KORTING OP GESELECTEERDE FESTIVAL BOOTS! KORTING WORDT AUTOMATISCH VERREKEND | SHOP>

20% KORTING OP GESELECTEERDE FESTIVAL BOOTS! KORTING WORDT AUTOMATISCH VERREKEND | SHOP>

LUZ initials

Lookbooks
Met de LUZ initials geef je een persoonlijke touch aan je sierraden. Met de letter bedels kun je je eigen naam schrijven of je draagt een kettinkje of armband met alleen je voorletter. Ook leuk om een letter of naam van een dierbare bij je te dragen! Combineer deze initials met andere bedels uit de LUZ collectie. Mix en match erop los!

40 items

LUZ initials bij Sacha

Een prachtig, persoonlijk sieraad: een ketting of armband met initialen. Kies voor je eigen initialen (want, love youself!) of kies voor de initialen van een dierbaren. De initialen zijn verkrijgbaar in het goud en zilver en hebben een brushed finish. De LUZ initials zijn leuk om los te dragen, maar ook erg leuk en trendy om te layeren met meerdere kettingen of armbanden. Zo geef je je outfit nét dat beetje extra.

Zilver of goud?

Wist je dat je heel makkelijk kan achterhalen of een gouden of zilveren sieraad het beste bij je staat? Waarschijnlijk heb je zelf al een voorkeur qua kleur, maar door de ondertoon van je huid te checken kom je er heel snel achter wat jou het beste staat. Kies een plek op je lichaam waar je aderen goed zichtbaar zijn (zoals bijvoorbeeld de ellenboog). Is de kleur van je ader een beetje blauw? Dan heb je een koele ondertoon. Is de kleur van je ader een beetje groen? Dan heb je een warme ondertoon. Zilveren sieraden staan over het algemeen het beste bij mensen met een koele ondertoon en gouden sieraden staan over het algemeen het beste bij mensen met een warme ondertoon.

Voor welke initialen ga jij?

Naast deze collectie, vind je bij Sacha ook nog andere collecties van LUZ. Benieuwd naar de andere collecties? Neem snel een kijkje!