Doorgaan naar artikel
How to style queen of jetlags
09 september 2021

Inspo for your new favourite outfits

Samen met Noor de Groot heeft Sacha de nieuwste collectie Queen of Jetlags x Sacha gelanceerd. Een collectie vol bootstassen en andere trendy items. In deze blog geven we je tips over hoe je de collectie kunt stylen, dus lees snel verder!

Heels & Flared

A match made in heaven: flared broeken en laarzen met hak. Door deze combi creëer je instantly een toffe look. Draag bijvoorbeeld de bruine enkellaarsjes met hak uit de collectie onder een zwarte flared broek met een crop top en blazer. Maak de outfit af met de matching handtas in dezelfde kleur als de laarsjes voor een sophisticated, trendy outfit.

Queen of Jetlags

We ♡ Monochrome

The monochrome trend is here to stay & we LOVE it. Door je hele outfit te baseren op nude tinten creëer je gemakkelijk en snel een stijlvolle outfit die gegarandeerd iedereen goed staat. Match bijvoorbeeld de off white hoge laarzen met een oversized witte blouse met daaroverheen een off white gebreide trui et voilà, een outfit die niemand kan weerstaan. Maak het af met een tasje in matching kleur, zoals het off white telefoontasje om al je essentials bij de hand te hebben. Of ga de stoere kant op door de latte boots met rits te dragen met een nude kleurige jeans en off white trui voor een casual outfit met een edgy touch. Met monochroom kun je dit najaar niet fout gaat dus bij twijfel, go monochrome.

Queen of Jetlags

Oversized everything

Een oversized trui is a girl’s best friend. Soms wil je gewoon een outfit die comfy is en waar je verder niet bij na hoeft te denken. Op dit soort dagen is een oversized trui een echte go-to. Maar om er toch nog een beetje stylish uit te zien en niet alsof je verzuipt in je trui is het wel belangrijk om hem goed te stylen. Bijvoorbeeld met shorts en een paar hoge boots. Op koude dagen kun je er een panty onder dragen om er zeker van de zijn dat je benen warm blijven en ook de boots zorgen voor warme voeten. Op echt koude dagen kun je de shorts inwisselen voor een skinny jeans om hetzelfde effect in je outfit te bereiken. Comfy & stylish, we love it!

Queen of Jetlags