Doorgaan naar artikel
Platform sneakers.
20 juli 2022

Sneaker trend: platform sneakers

Waarom simpel doen als het ook outstanding kan? Doe maar normaal, dat is al gek genoeg geldt absoluut niet voor platform sneakers. Spice-girl fans opgelet: stand out in a crowd met platform sneakers van Sacha! Met deze flinke plateauzolen steek jij letterlijk met kop en schouders boven iedereen uit en kan niemand om je heen!

The story of ...

De platform schoen kent zijn geboorte honderden jaren terug. In de 15e eeuw verschenen de schoenen in Europa en werden ze een ware rage. De schoen werd toen gezien als een statussymbool. Pas in de jaren ’30 van de vorige eeuw doken de platform shoes weer op. De praktische variant dit keer. De schoen was populair bij soldaten in de oorlog. In de discojaren van de seventies werden de platforms pas weer echt een fashionitem. Shiny, opvallende printen veroverden de disco’s en het straatbeeld. Begin jaren ‘90 kregen de schoenen weer een populariteit boost dankzij de Spice-girls. Nadat de Spice-girls weer wat minder populair werden, werden ook de platform schoenen minder populair. Pas weer sinds een aantal jaar zie je de schoenen weer overal. De schoenen van nu zijn een mix van alle stijlen van de vorige eeuw.

Bekijk alle platform sneakers
plateau sneakers

Spice up your life with spice girl shoes

Comfortabel als sneakers en trendy als wedges en pumps, de plateau sneaker has it all! De 4 centimeter hoge plateau zool is precies genoeg om subtiel de hoogte in te gaan en jou gemakkelijk weg te laten lopen. Geen verborgen hak, geen pijnlijke high heels, maar gewoon een lekker opvallende plateau zool! What you see is what you get. Felle sneakers, witte gympen en sneaker hakken, allemaal beschikken ze over die felbegeerde plateauzool. Niet alleen de kleur sneaker verschilt, ook de kleur zool: roze sneakers met een roze platform zool en beige sneakers met een groene plateau zool. Bekijk Sacha’s uitgebreide collectie aan sneakers & fall in love with it! Wel een platform, maar geen sneakers? Wat dacht je dan van plateau sandalen! Heerlijk comfortabel en het geeft je look een unieke uitstraling! De collectie platform schoenen bij Sacha is uitgebreid, ga voor een paar platform laarzen, platform loafers of pumps met een dubbele plateau!

Bekijk alle sneakers
roze sneakers