Doorgaan naar artikel
Sandalen met blokhak.
20 juli 2022

Sandalen met blokhak mogen weer!

YAY, de temperaturen stijgen weer dus je sandalen met hak mogen weer aan. Daar zijn we natuurlijk maar wat blij mee! Wij zijn fan van deze sandalen omdat ze lekker lopen én ook nog eens super vrouwelijk zijn. De 70's trend komt dit seizoen weer helemaal terug en blokhakken horen natuurlijk helemaal bij deze trend. Daarom heeft Sacha, speciaal voor jou, de mooiste sandalen met blokhakken in de collectie opgenomen. Lucky you!

De voordelen van sandalen met blokhakken?

- Door de dikke blokhak kun je uren op deze schoenen lopen, geen centje pijn!
- Sandalen met hakken laten je benen langer en slanker lijken.
- Door de dikte van de blokhak blijf je niet met je hakken tussen de tegels steken.
- Blokhakken blijven langer mooi omdat je minder snel achter iets blijft haken.
- Sandalen met blokhakken kunnen perfect gecombineerd worden met elke look!

Bekijk alle sandalen met blokhak

De sandalen van Sacha

Wij weten het zeker, deze sandalen zijn echt onmisbaar in de shoe-closet van een fashionista. Sandalen met hak zijn elegant, vrouwelijk én comfy.

Houd je totaal niet van hakken of ga je toch liever voor sexy stiletto's? No worries! Sacha heeft dit seizoen ook allerlei mooie sandalen met stiletto hakken en natuurlijk heerlijk comfortabele platte sandalen in de collectie. Ga bijvoorbeeld voor chunky plateau sandalen of voor platte sandalen met bandjes. Ga je liever voor hakken die nog dikker en groter zijn dan blokhakken, bekijk dan ook onze sleehakken. Ook deze schoenen zijn súper trendy.

Bekijk alle sandalen
chunky sandalen