Doorgaan naar artikel
Winterschoenen.
20 april 2021

Winterschoenen om te overwinteren


Wanneer het koud buiten is zitten we liever binnen tegen de verwarming aan, dan de vrieskou in de barre wintertijden te trotseren. Als we dan toch echt naar buiten moeten, kunnen we dat beter in warme fashionable winterschoenen doen, toch!? Winterschoenen zijn een cruciaal onderdeel van jouw winterse outfit. Niet alleen voor warme voetjes, maar vooral ook om de looks. Onze uitgebreide wintercollectie van Sacha zorgt ervoor dat je aan beiden niet tekort komt.

Koud buiten? Warme voetjes!

Baby it’s cold outside. De winter heeft natuurlijk donkere en grauwe dagen, maar dit koude weer zorgt ook voor de nodige romantiek. Ondanks ons gebrek aan bloemetjes en bijtjes in de koude wintermaanden, moeten we er dus toch vurig uitzien! Die vurigheid bereik je door te beginnen bij warme en stijlvolle schoenen zoals laarzen. Van korte enkellaarsjes tot lekker lange en warme overkneesbuckle boots of cut out boots met een dikke legging of mooie skinny jeans. Mannen kunnen hun voeten kwijt in stoere, stevige chelsea boots of veterboots waarmee ze de kou moeiteloos kunnen trotseren.

Bekijk alle winterschoenen
winterschoenen

Winter look

Buiten je winterschoenen, kleed je je natuurlijk steeds warmer aan bij lage temperaturen. Laagjes is het winterse geheim, zodat jij er binnen en buiten goed uit ziet. Buiten combineer je een dikke maillot of jeans met een lange winterjas en modieuze sjaals. Binnen zakken je schoenen niet meer weg in de bladeren en sneeuw, en met het ontdoen van alle laagjes, zuig je alle aandacht naar jouw catchy winter boots! Winter dip? Beat it with great shoes.

Winter trends

Natuurlijk komen elke winter de kleuren zwart, bruin en grijs weer terug en deze zijn dan ook de perfecte basis voor je winter outfit. Maar wil je echt on trend zijn? Kies dan dit jaar voor een kleur als burgundy! Deze donker rode tint geeft je outfit kleur en tegelijkertijd warmte. Bourdeaux rode enkellaarsjes zullen echte eye-catchers zijn onder een all black outfit, maar ook onder een outfit met printjes.

winterschoenen