• Achteraf betalen
  • Stuur je pakket gratis retour
  • Gratis verzending naar winkels
Country/Language

20% KORTING OP SELECTED ITEMS! | BEKIJK COLLECTIE>

20% KORTING OP SELECTED
ITEMS! | BEKIJK COLLECTIE>

platform sneakers

Platform sneakers

Waarom simpel doen als het ook outstanding kan? Doe maar normaal, dat is al gek genoeg geldt absoluut niet voor sneakers. Spice-girl fans opgelet: Stand out in a crowd met platform sneakers van Sacha! Met deze flinke plateauzolen toren jij letterlijk boven de menigte uit en kan niemand om je heen!

The story of ...

De platform schoen kent zijn geboorte honderden jaren terug. In de 15e eeuw verschenen ze in Europa en werden een ware rage. De schoen werd toen gezien als een statussymbool. Pas in de jaren ’30 van de vorige eeuw duiken de platform shoes weer op. De praktische variant dit keer. De schoen was populair bij soldaten in de oorlog. Later werd het pas echt weer een fashion item: in de discojaren van de seventies. Shiny, felle varianten veroverden de disco’s en het straatbeeld. Begin jaren 90 kregen de schoenen weer een populariteit boost dankzij de Spice-girls. Aanbelandt in de tienerjaren van de 21e eeuw, verschijnen de schoenen weer steeds meer in het modebeeld. De schoenen van nu zijn een mix van alle stijlen van de vorige eeuw. Een echte fashionista kan niet om de lange geschiedenis van de schoen heen: het ultieme fashion item!

Bekijk alle platform sneakers

platform sneakers

Spice up your life

Comfortabel als sneakers en trendy als wedges en pumps: de plateau sneaker has it all! De 4 centimeter hoge plateau zool is precies genoeg om subtiel de hoogte in te gaan en jou gemakkelijk weg te laten lopen. Geen verborgen hak, geen pijnlijke high heels, maar gewoon een lekker opvallende plateau zool! What you see is what you get. Felle sneakers, witte gympen en sneaker hakken, allemaal beschikken ze over die felbegeerde plateauzool. Niet alleen de soort sneaker verschilt, ook de patronen lopen uiteen: Aztec, Hawaii of gewoon zwart-wit. Bekijk Sacha’s uitgebreide collectie aan sneakers & fall in love with it! Wel een platform, maar geen sneakers? Wat dacht je dan van sandalen met een plateau! Heerlijk comfortabel en het geeft je look een unieke uitstraling!

platform sneakers