• Achteraf betalen
  • Stuur je pakket gratis retour
  • Gratis verzending naar winkels
Country/Language

20% KORTING* OP SCHOENENTASSEN & ACCESSOIRES | KORTING WORDT AUTOMATISCH VERREKEND

SHOP NU MET 20% KORTING* | KORTING WORDT AUTOMATISCH VERREKEND

slippers

Slippers: Summer Musthave

Niets heerlijker dan elke dag in je slippers te schieten en de zon tegemoet te lopen. Slippers zijn onze beste vrienden tijdens hete zomerdagen en zonnige vakanties. Bij het woord slipper waan je je in paradijselijke sferen. Zon, zee en palmbomen zijn gekoppeld aan dagenlang lopen op slippers. Makkelijk, handig, mooi en je voeten vangen alle zonnestralen op om mooie bruine voeten te creëren waar je het ultieme zomergevoel mee creëert!

Zomerse musthave

Mannen en vrouwen worden gespot op deze luchtige flip flops.  Buiten hun praktische functie om over heet zand te lopen, te beschermen tegen scherpe stenen in zee of bij een zwembad of sauna, zijn ze ook erg fashionable. Je hebt ze in verschillende uitvoeringen: met een band over je voet of als teenslipper. Leer, stof, hout, plastic, alle materialen en kleuren komen voorbij. 

Bekijk alle slippers

slippers

Trends slippers

De vrouwen kiezen tussen slippers of sandalen in allerlei vrolijke kleurtjes, metallic accenten of kraaltjes. Voor de mannen zijn er verschillende leren slippers voor heren in allerlei uitvoeringen. Ga voor zwarte teenslippers of juist voor bruine slippers. Kies tussen gevlochten banden, brede en dunne banden of bewerkte banden en je zult zeker je favoriete slipper vinden!

Lopen op wolken

Slippers zijn niet alleen makkelijk, ze lopen ook nog eens comfy en het liefst doe je ze iedere dag aan. Vooral de leren exemplaren in onze Webshop lopen op wolkjes! Op slippers en sandalen met een leren binnenzool en rubberen buitenzool heb je extra comfort en grip én zijn je voeten stijlvol gehuld in verschillende frisse kleuren leer.

Draag slippers om je beach-look compleet te maken. Vind in onze Webshop alle mogelijke kleuren en modellen en creëer jouw perfecte slipper-outfit.

slippers