• Achteraf betalen
  • Gratis retourneren mogelijk
  • Gratis verzending naar winkels
Country/Language

YAY! HET IS SCHOEN6DAAGSE, DAT BETEKENT SHOPPEN MET 20% KORTING! | BEKIJK COLLECTIE >

YAY! SHOP MET 20% KORTING!
BEKIJK COLLECTIE >

LUZ accessories

Lookbooks
Als modebewuste vrouw wissel je graag van stijl. Je bent altijd op zoek naar de mooiste accessoires en in jouw sieradenkistje is combinatie van zogeheten ‘fast fashion’ accessoires en mooie, duurzame sieraden te vinden.  Zoek jij naar een stijlvolle maar tijdloze toevoeging aan je collectie? Dan zijn de accessoires van LUZ het helemaal voor jou. 

209 items
van € tot €

LUZ ACCESSORIES

Een nieuwe sieradenlijn die jou wil betoveren en inspireren. Door met iets kleins jou een groots gevoel te geven. Juist in een tijd waar alles snel gaat, probeert LUZ je te laten genieten van het nu.

Een gevoel van duurzaamheid, authenticiteit en passie spelen hierbij een belangrijke rol. LUZ komt met een hoogwaardige collectie ‘gold’ en ‘silver’ filled sieraden die stuk voor stuk een symbolische waarde hebben en tegelijkertijd natuurlijk voldoen aan het huidige modebeeld. De prachtige accessoires zijn meestal fijn van stijl, maar LUZ heeft ook een aantal statement pieces voor een instant style upgrade. Voor een extra persoonlijke touch kun je kiezen voor LUZ initials; kleine letter bedeltjes om aan een ketting of armband te hangen. Leuk voor jezelf en om cadeau te doen