• Achteraf betalen
  • Stuur je pakket gratis retour binnen 100 dagen
  • Snelle levering
Country/Language
bag
Laden...

< SALE > UP T0 -60% OFF ON SELECTED ITEMS | LEES ALLES OVER PRIVATE SHOPPING & AANGEPASTE SERVICE 

SALE! UP TO -60% OFF* | LEES OVER PRIVATE SHOPPINGAANGEPASTE SERVICE

Armbanden

Lookbooks
De LUZ armbanden zijn de finishing touch voor iedere look! De goud- en zilverkleurige minimalistische armbanden zijn super stijlvol en overal mee te combineren. We LOVE it. Herken jij je wel in de uitspraak ‘less is more’? Dan zijn de armbanden van LUZ precies wat je zoekt. Welke armband is jouw favoriet? 

1836 items

LUZ ARMBANDEN BIJ SACHA

De LUZ armbanden zijn stijlvol, minimalistisch en te combineren met iedere outfit. Dat klinkt als muziek in je oren toch? Naast goudkleurige en zilverkleurige armbanden heeft LUZ ook mooie cuff armbanden en textiele vriendschapsarmbanden in de collectie. Leuk om een dierbaren mee te verrassen, maar ook erg leuk om jezelf cadeau te doen!

MIX EN MATCH

Lets accessorize! De LUZ armbanden zijn erg makkelijk te combineren. Draag een armbandje los of combineer het accessoire met meerdere armbandjes en creëer een echte armcandy! Ook mooi om een LUZ armbandje te combineren met een mooi horloge. Stijlvol & chique.

GOUDEN OF ZILVEREN SIERRADEN?

Twijfel je tussen een gouden of zilveren armband? Geen probleem! Deze gouden en zilveren armbanden zijn ook perfect met elkaar te combineren. Houd je het toch het liefst bij één kleur? Kijk dan naar de ondertoon van je huid. Heb je na een dagje stand een rodere huid? Dan heeft je huid waarschijnlijk een koele ondertoon en past zilver het beste bij je. Heeft je huid na een dagje strand een bruine gloed? Dan staan gouden sierraden het mooiste bij je huid.

Welke armbanden zijn jouw favoriet? Of ga je liever voor andere accessoires van LUZ? Neem snel een kijkje en shop je musthave!

5054 beoordelingen
8.7