• Achteraf betalen
  • Stuur je pakket gratis retour
  • Gratis verzending naar winkels
Country/Language

MELD JE AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF EN ONTVANG VANDAAG NOG €5,- KORTING OP JE BESTELLING!

MELD JE AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
EN ONTVANG €5,- KORTING OP JE BESTELLING!

Plateau sandalen

Lookbooks
Plateau sandalen, de perfecte schoenen voor een girly look met een edgy twist. Door de plateau zool ogen de sandalen nét iets stoerder. En hoe leuk!? De schoenen geven je ook extra lengte. Ga je voor een zwart leren sandaal of een sandaal met toffe print? De keuze is aan jou! Eén ding is zeker: je bent áltijd on-trend  met een paar plateau sandalen!

3 items
van € tot €

Plateau sandalen bij Sacha

Trendy, vrouwelijk maar toch een tikkeltje edgy: plateau sandalen! Perfect voor alle vrouwen die nét iets langer willen lijken. De sandalen geven iedere outfit instand een coole vibe. Door de hoge zool lijk je nét iets langer, wat ideaal is voor de iets kleinere dames. Ga voor een zwart leren variant, een plateau sandaal met een tof printje of voor sandalen met studs all over. 

Vervang je hakken

Wil je graag een paar centimeter groter zijn, maar vind je op hakken lopen niet fijn? Wij hebben dé oplossing voor jou! Plateau sandalen geven je namelijk extra lengte én je kan er uren op lopen. Ga je voor plateau sandalen met een subtiele platform of ga je voor plateau sandalen met een plateau van een een paar centimeter!

Tip: lak je teennagels een mooie felle kleur en je bent helemaal klaar om de show te stelen!