• Achteraf betalen
  • Stuur je pakket gratis retour
  • Gratis verzending naar winkels
Country/Language

20% KORTING* OP SCHOENENTASSEN & ACCESSOIRES | KORTING WORDT AUTOMATISCH VERREKEND

SHOP NU MET 20% KORTING* | KORTING WORDT AUTOMATISCH VERREKEND

Trends

Lookbooks
Sacha is áltijd on trend, en dat is terug te zien in de collectie sieraden. De trends van dit moment zijn minimalistische sieraden, patches en natuurlijk cosy items. De koudere maanden zijn weer aangebroken, dus hét moment om heerlijke sjaals, mutsen en sokken aan te schaffen. Welke trend is jouw favoriet?

161 items
van € tot €

Accessoires trends bij Sacha

Naast schoenen en tassen in de laatste trends, vind je bij Sacha natuurlijk ook accessoires die voldoen aan de laatste trends! Dit seizoen ga je voor minimalistische kettingen, patches en cosy items. Benieuwd naar deze trends?

Minimalistische kettingen

Minimalistische kettingen mogen niet ontbreken in je sieradencollectie. Je kan namelijk álle kanten op met deze fijne kettinkjes. Layer de kettingen met meerdere exemplaren of draag ze apart voor een subtiel effect. Benieuwd naar de minimalistische kettinkjes uit onze collectie?

Patches

Patch it up! Patches zijn dé trend van dit moment. De patches ken je vast nog wel uit de jaren ’90. We zien de patches nu in verschillende vormen en maten, van bloemen borduursels tot een vogel borduursel. Strijk de patches op je jasje, broek of t-shirt.

Get cosy

De koude maanden zijn weer aangebroken, hét moment om cosy items aan te schaffen. Kies voor een mooie wollen sjaal, beanie of leuke sailor pet. Ook handschoenen mogen natuurlijk niet ontbreken!

Welke trend is jouw favoriet?