• Achteraf betalen
  • Stuur je pakket gratis retour
  • Gratis verzending naar winkels
Country/Language

20% KORTING* OP SCHOENENTASSEN & ACCESSOIRES | KORTING WORDT AUTOMATISCH VERREKEND

SHOP NU MET 20% KORTING* | KORTING WORDT AUTOMATISCH VERREKEND

Necklace layering

Lookbooks
Less is more! Dat geldt absoluut als we het hebben over minimalistische kettingen. Minimalistische kettingen zijn dé trend van dit moment. Fijn om apart te dragen, maar ook erg leuk om te combineren met meerdere minimalistische sieraden. Ook zo’n fan van deze trend? Shop dan snel je favoriete minimalistische ketting en layer it up!

60 items

Minimalistische kettingen trend bij Sacha

Steeds vaker worden statement kettingen ingeruild voor minimalistische kettinkjes. Wij snappen heel goed waarom! Minimalistische kettingen passen namelijk overal bij én maken iedere outfit op een subtiele manier net iets specialer.

Soorten subtiele kettinkjes

Bij Sacha vindt je subtiele kettinkjes in alle soorten en maten. Van een kleine V tot een half maantje, en van kleine bedeltjes tot een kettinkje met een hartje. Leuk om apart te dragen, maar ook erg leuk om samen te combineren op verschillende hoogtes.

Goed of zilver kettinkje?

Vind je het lastig om de keuze te maken tussen goud en zilver? Wist je dat je heel makkelijk erachter kan komen welke kleur jou het beste staat? Misschien helpt je dat wel in het maken van je keuze! Kies een stuk huid waar je aderen goed zichtbaar zijn, bijvoorbeeld bij je ellenboog. Is je ader een beetje groenkleurig? Dan passen waarschijnlijk gouden sieraden het beste bij je huidtint. Zijn je aderen een beetje blauwkleurig? Dan passen waarschijnlijk zilveren sieraden het beste bij je huidtint.

Benieuwd naar de andere trends op het gebied van accessoires? Neem snel een kijkje!