• Achteraf betalen
  • 14 dagen bedenktijd
  • Snelle levering
Country/Language
bag
Laden...

Damesschoenen

Lookbooks
Paco Gil is het perfecte merk voor sterke en stijlvolle vrouwen. Het Spaans schoenenmerk is bijzonder, uniek en geeft elke vrouw meer zelfvertrouwen. De Spaanse invloeden zorgen voor een elegante en sensuele toevoeging aan je classy outfit. Voel jij je ook zo aangetrokken tot dit prachtige merk? Dan is Paco Gil jouw match made in shoehaven!

1599 items

PACO GIL

Paco Gil en Sacha Shoes zijn een match made in (shoe)heaven! Paco Gil brengt elk seizoen een exclusieve schoenencollectie uit, speciaal voor sterke en stijlvolle vrouwen. Dat past perfect bij Sacha, toch!? Paco gil staat voor zelfvertrouwen. Mooie schoenen zijn de basis voor je outfit. Met een mooi paar schoenen krijg je namelijk instand meer zelfvertrouwen. Paco Gil zorgt ervoor dat je daar bovenop nóg meer zelfvertrouwen krijgt.

KWALITEIT EN STIJLVOL

Naast dat een schoen natuurlijk SUPER fashionable moet zijn, moet deze ook van kwalitatief goed materiaal worden gemaakt. En Paco Gil snapt dat. Paco Gil weet dat de kwaliteit van materialen even belangrijk is als de luxe uitstraling.De schoenen worden ontworpen in het prachtige Spanje. Deze combinaties zorgen voor een prachtige schoenencollectie van hoogwaardige kwaliteit schoenen.

DE COLLECTIE

De collectie van Paco Gil is erg variërend, van stijlvolle laarzen tot super trendy muitjes. Je ziet in de collectie verschillende invloeden uit de wereldsteden New York, Parijs en Milaan. De ontwerper van Paco Gil reist veel en put zijn inspiratie dan ook uit zijn vele reizen. Je ziet naast de invloeden van de grote steden, ook veel invloeden uit de natuur, milieu, kunst en inspirerende mode terug. Stuk voor stuk zijn de schoenen van Paco Gil súper stijlvol en tegelijkertijd ook een tikkeltje sexy.

Welk item is jouw favoriet? Of ga je liever voor een ander merk van Sacha?

513 beoordelingen
9.0