• Achteraf betalen
  • Tot 14 dagen gratis retour
  • Snelle levering
Country/Language
bag
Laden...

Animal print

Lookbooks
Animal prints helemaal hot dit seizoen!  De animal printjes zijn échte klassiekers en komen elke keer weer terug in fashionland, but we don’t mind! Kies voor een mooi panterprintje, slangenprintje of zebraprint. Heb lef en mix & match deze prints met zoveel mogelijk kleur en andere prints. Het kan niet gek genoeg!

1542 items

Animal trend bij Sacha

When in doubt: go animal! De animal prints zijn weer helemaal terug van weggeweest. Dierenprintjes zijn échte klassiekers. Een tikkeltje edgy, maar een absolute toevoeging voor je garderobe!

How to wear: panterprint schoenen

Voor wie denkt dat een panterprintje of ander dierenprintje vooral ordinair is, think again! Deze print hoeft namelijk absoluut niet ordinair te zijn. Combineer het op je juiste manier en je bent juist súper fashionable. De key is: ga all out of houd het simpel.

Mix & match dierenprintjes

Wij houden wel van een beetje gek, mix & match daarom je animal print schoenen met zo veel mogelijk printjes en kleur. Maar wij begrijpen ook dat dit niet bij iedereen past, je kan je dierenprint items namelijk ook heel mooi combineren bij een eenvoudige outfit. Kies bijvoorbeeld voor een mooie lichte denim jeans en zwarte oversized trui, dit zijn perfecte basis items voor bij panterprint schoenen.

Eén ding is zeker: voeg een paar mooie animal print schoenen aan je outfit toe en je bent helemaal on trend en fashionable!

Welk item met animal print is jouw favoriet? Of ga je liever voor een ander trendy item van Sacha?

586 beoordelingen
9.1