• Achteraf betalen
  • Stuur je pakket gratis retour
  • Gratis verzending naar winkels
Country/Language

20% KORTING* OP SCHOENENTASSEN & ACCESSOIRES | KORTING WORDT AUTOMATISCH VERREKEND

SHOP NU MET 20% KORTING* | KORTING WORDT AUTOMATISCH VERREKEND

zomerschoenen

Zomerschoenen: too hot to handle

Summer is in the air! Wanneer de zon eindelijk aan de hemel rijkt en de temperaturen stijgen naar 20+ komen de zomerkriebels naar boven. Alle lange en dikke laarzen gaan de kast in en maken plaats om je collectie aan te vullen met de mooiste zomerschoenen. Van slippers tot lage veterschoenen en van high heels tot jelly sandals, it’s time to celebrate summer!

Sandalen en espadrilles

Tijdens de zeldzame tropische dagen die ons land kent, maar ook tijdens onze tropische vakanties, kunnen we geen dagen zonder sandalen en slippers. Ze zijn makkelijk, luchtig, comfortabel en geven je de meest ultieme zomerse look. Straf je voeten niet, maar laat ze genieten van de zon. Want ook je voeten zijn despirately in need for some sunshine! Maar ook al is het geen 30 graden, je kunt nog steeds je voeten hullen in de mooiste espadrilles! Ze zijn er in de meest rijke kleuren, prachtige prints of met leuke metallic details.

Bekijk alle zomerschoenen
zomerschoenen

Veterschoenen en sneakers

Het liefst zouden we onze voeten elke dag hullen in sandalen en slippers. Helaas gooit het weer regelmatig roet in het eten en zijn we niet gezegd met een middellands zee klimaat. De dichte veterschoenen en sneakers zijn op deze dagen onze redders in nood. Gecombineerd met een jeans, chino of zelfs onder een rok met panty zie je er op en top gestyled uit. Mannen en sneakers zijn in een adem samen te noemen: ze zijn voor elkaar gemaakt! Heerlijk luchtige sneakers zijn de absolute uitvinding voor de man op de zomerse dagen.

Pumps en wedges

Natuurlijk draag je als die-hard fashion goeroe het hele jaar door je stunning pumps, maar wanneer de temperaturen wat aangenamer worden is een zucht van verlichting op zijn plaats. De panty’s, leggings en pantykousjes worden verbannen naar de achterste hoek van je kast en je kan je eindelijk weer zonder kans op blauwe voeten veilig buiten voortbewegen. Wedge sandals geven net dat beetje extra steun en comfort en het staat ook nog eens super fashionable! De zomer is het seizoen van zien, en gezien worden op jouw zomerschoen naar keuze!

zomerschoenen